Hashim Thaçi kujton Arbën Xhaferin

vull

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi, në shtatë vjetorin e vdekjes kujton intelektualin dhe politikanin, Arbën Xhaferi.

Ai tha se trashëgimia intelektuale, kulturore dhe politike e tij, do të shërbejë gjatë si frymëzim për t’i vazhduar përpjekjet për modernizimin e shoqërisë, përmes vlerave evropiane.

“Arben Xhaferi do të mbetet njëri nga idhtarët dhe formuesit më të mëdhenj të identitet evropian të shqiptarëve në tri dekadat e fundit”, ka shkruar Thaçi në rrjetin social Facebook.

Next Post

Xhaferi, vazhduesi i linjës kombëtare të Hasan Prishtinës

Nga Arben Llalla Të gjithë në ditët e zisë për vdekjen e parakohshme të Arben Xhaferrin nxituan të thonin fjalë të mira, por harrojmë që disa prej tyre që vajtonin e izoluan atë politikisht duke sabotuar idetë dhe programet e tij kombëtare duke u ulur me vasalitet në prehrin e […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: