Kohanews

Ke Çfarë Lexon!

“I thashë të vinte një maskë, dhe ai hoqi pantallonat dhe më pështyu”: gruaja kroate u trondit në dyqan

1 min read

Shitësit në Podstrana kanë një problem me turistët që refuzojnë të veshin maska ​​mbrojtëse. Njëri prej tyre paralajmëroi klientin se duhej të vinte një maskë, pas së cilës turisti e pështyu.

– Hoqi pantallonat, tregoi organet gjenitale dhe më pështyu! – pohon shitësja.

Ende e tmerruar nga ajo që përjetoi në punë, vajza e re i tha Slobodna Dalmacija se që atëherë ajo ka qenë shumë e kujdesshme kur paralajmëron turistët.

– Unë, е mbuluar me pështymën e tij mbi gjysmën e dorës sime, dhe ai, me të mbathurat e tij poshtë dhe i zhveshur, më bërtet për shkak të maskës. Ai ishte rreth 50 vjeç, kishte ardhur më parë, kështu që ne e dinim që ishte polak. Që atëherë, kam frikë të them ndonjë gjë nëse mendoj se dikush është agresiv. Ne vlerësojmë dhe paralajmërojmë kur mendojmë se nuk do të përjetojmë diçka të ngjashme nga një antimasker – tha ajo.