Iniciativa ndërinstitucionale për zgjidhje të qëndrueshme për personat e zhvendosur nga Kosova “Procesi i Shkupit“

vull

Dje, Zyrtaret e MAPL-së, znj. Teuta Fazliu dhe znj. Kadrije Myrtaj kanë marrë pjesë në takimin e nën-grupit punues për zbatimin e pikave të veprimit për planifikimin e zgjidhjeve dhe menaxhimin e të dhënave të procesit të Shkupit.

Gjatë takimit janë ndarë informacione nga grupi teknik i punës për zgjidhje të qëndrueshme të mbajtur në Shkup dhe diskutim mbi zbatimin e pikave të veprimit dhe planifikimin e aktiviteteve në të ardhmen.

Takimi u mbajt në ambientet e UNHCR-së.

Next Post

Lëvizja Ilirida: Të bojkotohet procesi zgjedhor, pa investime në komunat shqiptare nuk ka vota

Për mediat:   PARASHIKIM Ilirida në mënyrë permanente, ndëshkohet me vendime tinzare dhe trusni të formave të ndryshme.Ngase në Iliridë nuk ka investime të huaja,nuk hapen reparte të reja pune, infrastruktura urbane si në kohën e mesjetës, meliorizimi i fushave i shkatruar,evidente në komunat shqiptare, mungesa e ujit për pije, […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: