Ish-Eprori i Zonës Operative të Llapit Sali Mustafa merr ftesë nga Gjykata Speciale

vull

Gjykata Speciale pas përfundimit të zgjedhjeve në Republikën e Kosovës ka filluar që në mënyrë të shpejtuar të dërgoj ftesa për ish-pjestarët e UCK-së që të paraqiten tek ajo.

Ish-eprori i Zonës  Operative të Llapit, Sali mustafa ka marrë ftesë nga Gjykata Speciale gjë që e ka bërë të ditur me anë të facebookut, kryetari i Organizatës së Veteranëve të Luftës së UCK-së, Hysni Gucati.

“Sapo mora lajmin që Gjykata Speciale ka dërguar ftesë, si i dyshuar, për veteranin Salih Mustafa – Cali, i cili gjatë kohës së luftës së UÇK-së ka qenë epror i Zonës Operative të Llapit.

Edhe ky, si të gjithë të ftuarit tjerë, do të dalin faqebardhë”,.

Next Post

A fillon të ndryshoj Teatri i Tetovës

Shkruan Bashkim Sulejmani A FILLON TË NDRYSHOJË TEATRI I TETOVËS… “Dita e mirë shihet që në mëngjes herrët”, nëse kjo thënie është e vërtetë dhe për t`u besuar, atëherë marr të drejtën të them se, pas shumë kohë, në Teatrin e Tetovës, si duket gdhiu një mëngjes i mirë, i […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: