Ka filluar sinjalizimi i rrugëve në qytetin e Bujanocit

vull

Pas përfundimit të sezonit të dimrit dhe fillimit të sezonit pranverorë, Komuna e Bujanocit ka filluar sot sinjalizimin e rrugëve në qytet.

Përveç sinjalizimit, në territorin e Komunës së Bujanocit po bëhet edhe sanimi i gropave në rrugë dhe pastrimi i deponive të egra nëpër bashkësi lokale.

Next Post

Nevzat Bejta: BDI solli ndryshime për të mirë në Maqedoninë e Veriut!

Dega e Bashkimit Demokratik për Integrim në Gostvar filloi takimet me qytetarë për fushatën parazgjedhore të Zgjedhjeve Presidenciale – 2019. Në takimin me banorët e lagjës së Sahatit Zonës së shtatë dhe qendrës anëtarët e Shtabit Komunal Zgjedhor të kryesuar nga Bashkim Hasani dhe nënkryetari i BDI-së Nevzat Bejta folëm […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: