“Kam vrarë gruan, hajdeni më arrestoni”, punonjësi i Gardës e telefonoi vetë policinë

vull

Prokuroria Themelore në Gjilan ka kërkuar nga Gjykata Themelore në Gjilan që të dyshuarit H.K. t’ia caktojë masën e paraburgimit për shkak të dyshimit të veprave penale grabitje dhe kanosje.

I dyshuari më 11 shkurt 2019, me qëllim të përvetësimit të pasurisë së luajtshme në mënyrë të kundërligjshme, ka përdorur dhunë fizike ndaj SH.A. dhe me forcë e ka grabitur automjetin e të dëmtuarit dhe është larguar nga vendi i ngjarjes.

Gjithashtu, i dyshuari e ka kanosur seriozisht të dëmtuarin, duke i thënë se nëse vjen policia në shtëpinë time, do ta vrasë duke shkaktuar tek i dëmtuari ankth dhe frikësim.

Prokuroria ndaj tij, ka paraqitur kërkesën për caktimin e masës së paraburgimit, pasi ka konsideruar që masat e tjera alternative nuk do të ishin të mjaftueshme për përfundimin e suksesshëm të hetimit të kësaj çështje.

Next Post

Vuçiq: Unë jam më i fortë se Millosheviqi

Aleksandar Vuçiq ka thënë se ka fuqi më të madhe në popull se ish presidenti, Slobodan Milosheviq. Presidenti i Serbisë, Aleksandar Vuçiq ka thënë se ka fuqi më të madhe në popull se ish presidenti, Slobodan Milosheviq. Vuçiq ka qenë mysafir në emisionin e mëngjesit në “TV Pink” ku ka […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: