Karakaçanov: Maqedonia mund të bashkohet me BE vetëm nëse bashkohet me Bullgarinë ose bëhet një provincë shqiptare

vull

Ka një të ardhme, unë kam biseduar me disa politikanë të Shkupit dhe u them atyre se ata kanë dy alternativa. Njëra është që ata të bashkohen me Shqipërinë në 20 vjet dhe të bëhen një provincë shqiptare, dhe tjetra është integrimi evropian normalisht brenda një shteti bullgar – thotë Karakaçanov.

Zëvendës Kryeministri dhe Ministri i Mbrojtjes i Bullgarisë, Krasimir Karakachanov, kohët e fundit iu përgjigj pyetjes së një gazetari se cili është kushti që Maqedonia të bëhet pjesë e familjes evropiane.

Ai zbuloi se Maqedonia do të ishte pjesë e BE-së vetëm nëse ajo u bë një provincë shqiptare ose nëse ajo u bashkua me Bullgarinë.

– Ekziston një e ardhme, unë kam biseduar me disa politikanë të Shkupit dhe u them atyre se ata kanë dy alternativa. “Njëra është që ata të bashkohen me Shqipërinë në 20 vjet dhe të bëhen një provincë shqiptare dhe tjetra është integrimi evropian normalisht brenda një shteti bullgar,” tha Karakachanov.

Për më tepër, shikoni videon:

Next Post

Pasi ka shpenzuar të gjitha kreditë, Real Madrid po shet lojtarin nga i cili prisnin shumë

Gazeta afër Real Madrid, “AS” raporton se ata do të shesin një nga lojtarët e tyre nga Real Madrid, nga i cili prisnin shumë në të kaluarën. Lista e transferimeve do të përfshijë akoma lojtarin e ri, 20-vjeçar ofensivë Vinicius Junior i cili nuk i përmbushi pritjet e menaxhmentit të […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: