Kelmendi: Largimi i të rinjëve nga Kosova iu konvenon partive të pushtet, prandaj po heshtin

vull
0 0
Read Time:47 Second

Largimi i të rinjëve nga Kosova iu konvenon partive të pushtet, prandaj po heshtin

Largimi masiv i të rinjëve nga Kosova drejtë vendeve të BE-së që po ndodhë në përmasa mjaft të mëdha, është mjaft shqetësues për të ardhmen e vendit tonë.
Ky fenomen po përcillet me heshtje nga partitë politike, e veçanërisht nga partitë në pushtet.

Pse po heshtin?

Arsyeja pse po heshtin partitë politike në pushtet është fakti se këto parti kanë punësuar militantët e vet dhe janë duke paguar mbi 50 mijë “veteran mashtrues” të UÇK-së.

Me militantët e punësuar dhe me “veteranët mashtrues” këto parti prap do të i fitojnë zgjedhjet ngase iu kan kryer favore dhe shërbime punësimi dhe përfitimi.

Prandaj këto parti po heshtin.
Këto parti nuk e kanë shqetësim ikjen e të rinjëve, por e kanë shqetësim pushtetin.
Ikja e të rinjëve drejtë vendeve të BE-së, iu siguron pushtet edhe në të ardhmen këtyre partive politike.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Komuna e Strugës: Plani Gjeneral dhe Planet detale u harruan nga qeverisja e kaluar katër vjecare

Gjatë mandatit të kaluar 4 vjecar, qeverisja e kaluar nuk ka punuar pothuajse aspak me Planin Gjeneral të Qytetit dhe me Planet detale. Si pasojë e kësaj shumë projekte zhvillimore kanë ngecur edhe përkundër interesit nga investitorë të vendit dhe të huaj. Ndërtimet e bëra pa leje dhe mandej legalizimi […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: