Komuna e Preshevës ka dhuruar donacion 4 mjete kundër zjarrit njësisë së zjarrëfiksave

vull

Komuna e Preshevës sot ka dhuruar donacion njësisë së zjarrëfksave dhe ndërmarrjes publike Moravica në Preshevë.

Donacioni ka të bëjë me mjete për intervernim kundër zjarrit dhe shërbejnë për ndërhyrje të shpejtë dhe efikase.

Ky donacion është bashkpunimi i radhës që komuna e Preshevës dhuronë njësisë zjarrfiksave, pas 2 kamionëve që kanë qenë projekt i fituar i komunës së Preshevës nga qyteti i Cyrihit dhe Namyrit.

Next Post

Komuna e Gjilanit me “Jetimat e Ballkanit” do të ndërtojnë 20 shtëpi për familjet në nevojë

Kryetari i Komunës së Gjilanit, Lutfi Haziri, ka nënshkruar sot marrëveshje bashkëpunimi me përfaqësuesin e organizatës “Jetimat e Ballkanit”, Halil Kastrati, për ndërtimin e 20 shtëpive për familjet pa kulm mbi kokë. Me anë të kësaj marrëveshje, Komuna e Gjilanit participon me 5 mijë euro për secilën shtëpi që do […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: