Konferencë në Athinë me temë: Lajmet e rrejshme dhe Marrëveshja e Prespës

vull

Minsitrat Damjan Mancevski dhe Robert Popovski së bashku me gazetar nga Maqedonia e Veriut sot do të marrin pjesë në konferencën që do të mbahet në Athinë me temë: Lajmet e rrejshme dhe Marrëveshja e Prespës e organizuar nga Ministria për Politikë Digjitale Telekomunikacionit dhe Informacionit e Greqisë dhe Ministria e Shoqërisë së Informatikës dhe Administratës të Maqedonisë së Veriut, transmeton KohaNews.

Next Post

Seancë e ASHMAA për fushatën rreth zgjedhjes presidenciale

Agjencia për Shërbime Mediatike Audio dhe Audiovizuale sot do të mbaj takim të hapur ku në kuadër të fushatës për zgjedhjet presidenciale për vitin 2019 dhe zgjedhjeve lokale në tre komuna do të rikujtoj për rregullat të cilat kanë të bëjnë me transmetuesit për paraqitjen mediatike me fokus të veçante […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: