Kryeministri i Kosovës Avdullah Hoti: Kënaqësi dhe nder i veçantë të jesh në mesin e ushtarëve të Kosovës!

vull

Kryeministri i Kosovës, Avdullah Hoti sot ka qëndruar pranë Forcave të Sigurisë së Kosovës:

Profesionalizmi dhe përkushtimi i jashtëzakonshëm i vajzave dhe djemve tanë, kanë bërë që FSK-ja të fitojë besimin e partnerit kryesor strategjik, Shteteve të Bashkuara të Amerikës, për të qenë krah forcave amerikane në misione ndërkombëtare paqeruajtëse.
Kjo mundësi konfirmon besimin e partnerëve strategjikë për rolin e Kosovës, jo vetëm në sigurinë rajonale, por edhe në sigurinë ndërkombëtare.
I privilegjuar, që në mandatin e kësaj Qeverie, Kuvendi miratoi vendim për bashkë-dërgimin e kontingjentit të Forcës së Sigurisë së Kosovës në misione jashtë vendit me Gardën Kombëtare të Ajovës.
Next Post

Ministri i Mbrojtjes para oficerëve, nënoficerëve dhe ushtarëve të Kosovës, përshëndetën miratimin e vendimit për dërgimin e FSK-së në misione paqeruajtëse ndërkombëtare

Në kazermën „Adem Jashari“ të Forcës së Sigurisë të Kosovës (FSK), sot për vizitë ishte kryeministri i Kosovës, zoti Abdullah Hoti, ku së bashku me zëvendëskryeministrin Driton Selmanaj, ministrin e Mbrojtjes, zotin Anton Quni, komandantin e FSK-së, gjenerallejtënant Rrahman Rama, Drejtorin e NALT-it gjeneral Frank Best dhe stafin e lartë […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: