Kryetari i komunës Rufki Suma nderon me “Mirënjohje” veteranët e arsimit

vull

Kryetari i Komunës Rufki Suma, priti sot në takim rasti z.Xhelil Berisha ish arsmtarë në SHFMU “Veli Ballazhi” në Gorancë dhe z.Musli Qajani ish arsimtarë në SHFMU “Ilaz Thaçi” në Han të Elezit.

Ky takim është realizuar me rastin e pensionimit të z.Xhelil Berisha dhe z.Musli Qajani, për ti falënderuar për kontributin e tyre shumëvjeçarë në arsimimin e shumë gjeneratave të nxënësve të Komunës së Hanit të Elezit .

40 vite punë në arsim për Kryetarin Rufki Suma ishin arsye që këta veteran të arsimit të Komunës së Hanit të Elezit të nderohen edhe me “Mirënjohje” duke i uruar për shëndet dhe jetë të gjatë.

Next Post

Shqipëria merr drejtimin e SEDM, Xhaçka: Dyer të hapura për një rajon më të sigurt

Pak ditë pas zyrtarizimit të drejtimit nga Shqipëria të Ministerialit të Mbrojtjes së Evropës Juglindore (SEDM), në Tiranë u mbajt mbledhja e parë e Komitetit Drejtues Politiko – Ushtarak, ku mori pjesë edhe ministrja e Mbrojtjes znj. Olta Xhaçka. Në fjalën e saj përpara përfaqësuesve të lartë të këtij Ministeriali, […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: