Kryetari i PDIU-së Shpëtim Idrizi, ka zhvilluar një takim me Kim Mehmetin, shkrimtarin, publicistin dhe veprimtarin e Çështjes Kombëtare, e në veçanti asaj Çame.

vull

“Respekt e mirënjohje për kontributin e Tij në promovimin e Genocidit dhe padrejtësisë historike mbi Shqiptarër e Çamërisë i dhurova hartën e Çamerisë

Kostumin popullor i krahinës së Çamërisë plotëson hartën identitare etnografike të trevave Shqiptare”, – u shpreh z.Idrizi.

Tumankuqja sa një mijë fjalë…

Vetëm një popull me rrenjë, histori, kulturë e pasuri, mund të ketë luksin të krijojë një kryevepër të tillë e qëndisur me fije ari e argjendi, para 170 vjetëve në Çamëri.

Next Post

Ministri i Kulturës, Hysni Ismaili, mori pjesë në hapjen e Edicionit të 14-të të "Roma Truba Fest"

Ministri i Kulturës, Hysni Ismaili, mori pjesë në hapjen e Edicionit të 14-të të “Roma Truba Fest” në sheshin e qytetit në Kumanovë, duke vënë në dukje se Ministria e Kulturës e mbështet edhe këtë festival, ndërsa për përvjetorin e ardhshëm njoftoi se do të ketë mbështetje edhe më të […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: