Kryetari Shpend Ahmeti ka nënshkruar marrëveshje mirëkuptimi me kompaninë ‘SHELL Kosova” për përkrahjen e fermerëve në Komunën e Prishtinës

vull

Përmes kësaj marrëveshje të gjithë fermerëve të regjistruar në Drejtorinë e Bujqësisë do të u ofrohet mundësia e furnizimit me derivate të naftës me çmim të zbritur për 0.05 euro për litër (5 cent për litër).

Në këtë mënyrë përkrahen drejtpërdrejtë fermerët, nxitet përpunimi i tokës bujqësore dhe promovohet konsumimi i prodhimeve vendore.

Next Post

Universiteti i Tetovës dhe Byroja për Metrologji nënshkruan marrëveshje bashkëpunimi

Universiteti i Tetovës dhe Byroja për Metrologji e Republikës së Maqedonisë së Veriut nënshkruan marrëveshje bashkëpunimi. Marrëveshja u nënshkrua nga Rektori i Universitetit të Tetovës, Prof. Dr. Vullnet Ameti dhe drejtoresha e Byrosë për Metrologji, Mr. Merita Mustafai. Me nënshkrimin e kësaj marrëveshje është përcaktuar korniza në të cilën do të […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: