Kohanews

Ke Çfarë Lexon!

Kur Presidenti Meta ulte avionin e parë në Kukës 22 vjet më parë

1 min read

Ilir Meta kur ka ulur dhe ngritur avionin e NATO-s në Kukës, këtu e 22 vite më parë, Edi Rama e kishte në mendjen vetën të depilohej në pubertet.

Prandaj kur propaganda e rilindjes thotë, se: “Edi uli avionin e parë”, më parë kaloni nga arkivat e Ilir Metës.

Shkruan Telnis Skuqi në profilin e tij në Facebook.