Labinot Tahiri: I ngjaj Ibrahim Rugovës

vull

Deputeti i Kuvendit, Labinot Tahiri, pas një mungese ka rifilluar që të lidhet drejtpërdrejt në rrjetin social facebook, shkruan Gazeta Blic.

Përmes një video të realizuar në plazh, Labinot Tahiri, ka folur për shumë gjëra.

Ai bëri thirrje që të dilet në protestë në Pejë më 9 maj, për rastin “Kumanova”.

Por, kur filloi që të flas për mjekrrën dhe flokët e tij të gjata, ai nuk pritoi që ta krahasojë vetën me Ibrahim Rugovën.

Tha se edhe Rugova e ka mbajtur ‘shallën’ me premtimin që nuk do e heq deri në shpalljen e pavarësisë së Kosovës, të cilën nuk e priti.

Njësoj edhe Labi ka dhënë premtim që nuk do e shkurtojë mjekrën e as flokët, deri në liberalizim të vizave.

Next Post

Studentet e UT-së, Dijedona Murtishi dhe Halime Mena e vizituan tempullin e dëshmorëve të Çanakalasë

Studentet e Fakultetit të Shkencave të Mjekësisë të Universitetit të Tetovës, Dijedona Murtishi dhe Halime Mena, i vazhdojnë me sukses studimet e tyre në kuadër të programit Erasmus në Universitetin e Ankarasë të Republikës së Turqisë. Krahas studimeve, dy studentet e universitetit tonë janë mjaft aktive në të gjitha aktivitetet […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: