Mali i Zi do të hapë kufijtë e tij për turistët javën e ardhshme

vull

Javën tjetër, Mali i Zi do të hapë të gjithë kufijtë për turistët, njoftoi Kryeministri Zdravko Krivokapic pas një vizite në Greqi.

Kjo ditë është simbolike, sepse Greqia është e hapur për të gjithë turistët. Dyqanet, restorantet dhe hotelet kanë filluar funksionimin, gjë që tregon rëndësinë e lidhjes së fortë që duhet të ndjekim, pasi protokollet tona janë të ngjashme, qasjet janë afërsisht të njëjta dhe Mali i Zi do të hapë të gjithë kufijtë për turistët javën e ardhshme, me fjalën kryesore – Mirësevini në bregdetin e Malit të Zi, tha Krivokapic.

Ai shtoi se vendi do të sigurojë mbështetje të fortë, veçanërisht për investitorët grekë të cilët do të jenë më të pranishëm në Malin e Zi.

Next Post

BB: Numri i të varfërve në Shqipëri është rritur me 112 mijë njerëz

Kriza e shkaktuar nga pandemia Covid-19 ka rritur varfërinë në Shqipëri. Vlerësimi i fundit i Bankës Botërore thotë se lista e të varfërve është rritur me 112,000 shqiptarë të tjerë, duke lënë një të tretën e popullsisë së vendit që jeton me më pak se 5.5 dollarë në ditë. – […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: