Mbahet takimi koordinues për bashkëpunim komunal ndërkombëtar mes komunave të Kosovës dhe shtetit e Iow-as

vull

Ministria e Administrimit të Pushtetit Lokal organizoi sot takimin me përfaqësues të komunave të Prishtinës dhe Gjakovës për të diskutuar për iniciativat dhe aktivitetet e bashkëpunimit komunal ndërkombëtar të Komunës së Prishtinës me komunën Des Moines në Iowa dhe aktivitetet e Komunës së Gjakovës me komunën Fort Dodge në Iowa.

Next Post

Reagon grupi i Kumanovës në lidhje me shuarjen e Sekretariatit të Marrëveshjes së Ohrit

Zhvillimet e fundit me shuarjen e sektariatit për marrëveshjen e Ohrit. Deri me sot askush nuk ka reaguar dhe asnjëher nuk e kan shtruar në tavolinë statusin e UÇK-së dhe marrëveshjeve që dalin nga Mo-ja në ketë drejtim. E qmoj lartë reagimin e fundit të disa komandantëve dhe disa ish […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: