Me 5 prill 1939 lindi Mbreti Leka: Sot Oborri Mbreteror Shqiptar perkujtoi ditën e lindjes së Mbretit Leka l!

vull

Në mauzeleumin “Nena Mbretereshë ” u benë homazhe , u vendosën kurora dhe lule në varrin e Mbretit Leka l .
Në fjalën e tij , Prince Leka falenderojë pjesmaresit dhe foli mbi jetën e Mbretit Leka l
Na nderuan me fjalën e tyre z Sulejman Gjana Kryetar i PLL-s dhe
Kujtim Gjuzi Kryetar i Partisë Konservatore.

Bashkëngjitur gjeni kumtesën “Roli dhe kontributi i Mbretit Leka në mërgim për lirinë e popullit shqiptar dhe çështjen kombëtare”:

http://www.oborrimbreterorshqiptar.al/…/Roli%20I%20diaspores

Next Post

Kërçova humbi poetin që i shkruante Xhemë Gostivarit dhe Mefail Zajazit

(Poetit dhe veteranit të arsimit shqip, në emër të themeluesëve të shkollës “Drita”)Ilmi VeliuPoeti Selim Adili u lind në Sërbicë në vitin 1929. Skollën fillore e kreu në kohën Jugosllavisë së parë në gjuhën serbe, te mësuesi Milenko, kurse tetëvjeçaren në kohën e ,,Shypnisë së Madhe,, te mësuesi Mahmut Dumani. […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: