Medaljet e Distria Krasniqit dhe Nora Gjakovës kanë histori 77 vjeçare. Urime Kosovë!

vull
Aktiviteti i parë sportiv për rininë shkollore të qytetit historik të Pejës u zhvillua më 2 korrik 1944, sipas dokumenteve të AQSH. Pas këtij, shumë të tjerë u bënë deri sa Peja dhe Gjakova prodhuan tri medalistet e arta olimpike shqiptare: Distria Krasniqin dhe Nora Gjakovën në këtë olimpiadë dhe Majlinda Kelmendin para katër vitesh!
30
3 Shares
Like

Comment
Share
Next Post

Antikorrupsioni dorëzoi iniciativën për vlerësimin e kushtetutshmërisë të Ligjit për korridoret 8 dhe 10D

Komisioni Shtetëror për Parandalim të Korrupsionit sot te Gjykata Kushtetuese e dorëzoi Iniciativën për vlerësim të kushtetutshmërisë së Ligjit për vërtetim të interesit publik dhe nominim të partneritetit strategjik për implementim të projektit për ndërtim të korridorit infrastrukturor 8(pjesa: Tetovë-Gostivar-Bukojçan dhe projekti për autostradën Trebenishte-Strugë-QafëThanë) dhe korridori 10D (pjesa e […]

Subscribe US Now