Menduh Thaci ne manifestimin per clirimin e Kosoves

vull

Me ftese te presidentit te Republikes se Kosoves,z.Hashim Thaci sot ne Prishtinei ne manifestimin per 20 vjetorin e clirimit te Kosoves ishte edhe kryetari i PDSH-se z.Menduh Thaci.

Ne kete manifestim ishin edhe Presidenti Bill Klinton,sekretarja shteterore Medlin Ollbrajt,gjenerali Uellsi Klark dhe shume personalitete tjere.

Prezenca e kryetarit Menduh Thaci ne kete manifestim eshte si shenje respekti per kontributin e tij personal dhe te partise qe drejton PDSH-se per clirimin e Kosoves.

Next Post

NJOFTIM | NË UT DO TË PËRUROHET VEPRA “MAQEDONIA NGA ANTIKA DERI TE KOHA JONË” E HISTORIANIT DHE SHKRIMTARIT TË SHQUAR SHQIPTAR JUSUF BUXHOVIT

Më 13 qershor 2019 (dita e enjte) në Universitetin e Tetovës do të përurohet vepra “MAQEDONIA NGA ANTIKA DERI TE KOHA JONË” e historianit dhe shkrimtarit të shquar shqiptar Jusuf Buxhovit. Përurimi do të bëhet në amfiteatrin e Fakultetit të Filologjisë dhe do të fillojë në orën 12:00. Është ky rast i papërsëritshëm për t’u […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: