Mëngjesin e sotëm një 64-vjeçar është gjetur pa shenja jete në një motel në Prizren

vull

Mëngjesin e sotëm një 64-vjeçar është gjetur pa sh enja j ete në një motel në Prizren. Në momentin kur e mergjenca ka arritur në vendin e ngjarjes, ai kishte qenë i vetëm në dhomë, por në motel ai kishte shkuar i shoqëruar nga një grua.

64-vjeçari d yshohet se ka përdorur víagra.

Për të zbuluar shkakun e vërtetë të v dekjes së tij, prokurori ka urdhëruar që trupi i të moshuarit të dërgohet për o bduksion në Institutin e Mjekësísë Lígjore në Prishtinë.
Ndërsa, zëdhënësi i polícisë për rajonin e Prizrenit, Shaban Osmanollaj, tha se tani i n djeri kishte shkuar në motel i shoqëruar nga një vajzë.

Next Post

Zaev: Pulla e re postale është dëshmi për besimin dhe guximin e vendosur të popullit tonë se është në gjendje të krijojë dhe të jetojë në një shtet të pavarur

Kryetari i Qeverisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut, Zoran Zaev mbajti fjalim në ngjarjen promovimin e pullës së re postale me rastin e jubileut, me rastin e 8 Shtatorit, gjegjësisht 30 vjetorit të Pavarësisë. Ngjarja, në mënyrë simbolike u mbajt në Sallën e Shalterit në objektin SHA “Posta e […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: