Mimoza Kusari-Lila është ushtruesja e detyrës së Kryesuesit të Grupit Parlamentar të Lëvizjes VETËVENDOSJE!.

vull
Në mbledhjen e grupit parlamentar të mbajtur sot, nga deputetët tanë ajo u votua për ta ushtruar këtë detyrë deri në mbledhjen e Këshillit të Përgjithshëm. Nga 51 deputetë të pranishëm, me 45 vota PËR, 2 vota KUNDËR, 3 vota ABSTENTIM dhe 1 e zbrazët, znj Kusari-Lila u votua për drejtimin e grupit parlamentar.
Sipas Statutit të Lëvizjes VETËVENDOSJE!, Shefi i Grupit Parlamentar votohet nga anëtarët e grupit parlamentar dhe zgjedhet nga Këshilli i Përgjithshëm.
Mimoza Kusari-Lila është deputetja që sidomos në legjislaturën e fundit ka treguar përkushtim dhe përgjegjësi të lartë në adresimin e çështjeve të rëndësishme për ne dhe për vendin. Asaj i urojmë sukses në detyrën dhe përgjegjësinë e saj të re.
Next Post

Halil Snopçe: Disa portale që manipulojnë me një amendament timin

Halil Snopçe Shoh që disa portale të BDI-së tentojnë të manipulojnë publikun me një amendament timin të dorëzuar në dhjetor të vitit të kaluar, kur ligji për regjistrim hyri në Kuvend. Ky është amendament për të cilin ne si parti flasim tani e disa ditë. Ne gjatë propozimit të ligjit […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: