MINISTRI LEKAJ PAS REHABILITIMIT IA DORËZON LUMIN “LEPENC” MINISTRIT MATOSHI

vull

Ministri i Infrastrukturës dhe Transportit Pal Lekaj, të enjten do të dorëzojë lumin “Lepenc” tek ministri i Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, Fatmir Matoshi, pas rehabilitimit të tij në kuadër të ndërtimit të autostradës “Arbën Xhaferi’.


Me këtë rast, lumi do të pasurohet me një sasi të peshqve të llojit troftë.

 

Vendtakimi për medie: Kyçja në Doganaj, Ferizaj

 

Ora: 10:00

Next Post

Përfunduan vizitat e para monitoruese për projektet e financuara nga Programi BNK Mali i Zi – Kosovë

Dje në Podgoricë të Malit të Zi është vizituar projekti i fundit në kuadër të vizitës monitoruese që financohet nga thirrja e parë për propozime në kuadër të IPA Programit për Bashkëpunim Ndërkufitar Mali i Zi – Kosovë me mbështetje të Bashkimit Evropian. Ekipi monitoruese nga Sekretariati i përbashkët teknik, […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: