Ministria e Shëndetësisë ka vazhduar vaksinimin mobil në komunat e Republikës së Kosovës për komunitetet rom, ashkali dhe egjiptian

vull
Ministria e Shëndetësisë ka vazhduar vaksinimin mobil në komunat e Republikës së Kosovës për komunitetet rom, ashkali dhe egjiptian. Lehtësimi dhe qasja e qytetarëve për tu vaksinuar është esenciale dhe e pashmangshme.
Në këtë mënyrë ekipet mobile deri tani kanë vaksinuar qytetarë në Prizren, Fushë Kosovë dhe Gjakovë duke arritur kështu numrin e të vaksinuarëve në terren afër 900 qytetarë. Vaksinimi do të vazhdoj në komunën e Pejës, Mitrovicës, Gjakovës dhe në zonat rurale me me një orar të kombinuar nga punonjësit e kujdesit shëndetësor.
Njëkohësisht, ju bëjmë thirrje të gjithë qytetarëve të caktojnë terminin e tyre dhe të vaksinohen sepse është e drejtë elementare e secilit qytetarë të Republikës së Kosovës, dhe vetëm përmes vaksinimit do të mbrohemi nga variantet e reja të COVID-19.
Next Post

Artim Shaqiri trajner i ri i FC Schaffhausen-it në Zvicër

Schaffhausen, me 2 Shtator 2021 Një nga futbollistët shqiptar më të mirë të viteve 2000 në Maqedoninë e Veriut, Artim Shaqiri është emëruar Trajner i ekipit të mirënjohur zviceran, FC Schaffhausen-it, shkruan Sporti Shqiptar në Mërgim, transmeton radiovala.com. Shaqiri vjen në vend të Murat Yakin-it, i cili u emërua trajner […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: