Ministria e Zhvillimit Rajonal nënshkroi Marrëveshjen e Mirëkuptimit me komunën përfituese Gjilan nga Programi për Zhvillim Rajonal

vull

Ministria e Zhvillimit Rajonal e udhëhequr nga Ministri Rasim Demiri sot ka nënshkruar marrëveshjen e mirëkuptimit me komunën përfituese Gjilan nga Programi për Zhvillim Rajonal për projekte të investimeve kapitale.

Ministri Demiri e përgëzoj komunën përfituese dhe i uroj suksese në zbatimin e projektit të përbashkët:

– Zhvillimi i Infrastrukturës për bujqësi në Komunën e Gjilanit përmes ndërtimit të tregut të kafshëve”

Kryetari i komunës së Gjilanit ka falënderuar Ministrin Demiri për përkrahjen dhe u zotua se do ta realizojë projektin me përkushtim me qëllim të përmirësimit të cilësisë së shërbimeve ndaj qytetarëve.

Next Post

Ismet Sylejmani: Vota për Ali Ahmetin, është votë euroatlantike

Ismet Sylejmani Jo vetëm në Maqedoninë e Veriut, por kudo në hapsirat shqiptare, vota duhet të shkojë atje ku thotë Udhëheqësi i popullit shqiptar Ali Ahmeti VOTA PËR ALI AHMETIN, ËSHTË VOTË EUROATLANTIKE Populli shqiptar në Maqedoninë e Veriut, pas hyrjes në NATO, përfundimisht e përgjithmonë e ka të qartë […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: