Ministria Federale e Mbrojtjes e Gjermanisë dhuroi një grand prej 500 mijë eurosh për Ministrinë e Mbrojtjes të Republikës së Kosovës

vull

Në Ministrinë e Mbrojtjes z. Faruk Geci, ushtrues i detyrës së Sekretarit të Përgjithshëm të Ministrisë së Mbrojtjes dhe z. Christian Heldt, ambasador i Republikës Federale të Gjermanisë nënshkruan Marrëveshje, me anë të së cilës Qeveria gjermane ndan një grand me vlerë 500,000€ (pesëqind mijë euro) për Forcën e Sigurisë së Kosovës, për blerjen e materialeve dhe pajisjeve mjekësore.

Me këtë rasat, sekretari i përgjithshëm z. Geci ka falënderuar ambasadorin gjerman z. Heldt dhe përmes tij Qeverinë dhe popullin gjerman për ndarjen e mjeteve financiare për Forcën e Sigurisë së Kosovës, përkatësisht për shërbimin mjekësorë të FSK-së, si dhe për mbështetjen e vazhdueshme që Ministria e Mbrojtjes e Gjermanisë është duke dhënë për ndërtimin e kapacitetet të Forcës së Sigurisë të Kosovës.

Forca e Sigurisë e Kosovës, me fondin e dhuruar nga Qeveria gjermane, ka për qëllim të përmirësojë pajisjet e Qendrës Mjekësore të Forcës së Sigurisë të Kosovës, si dhe synon të sigurojë materiale dhe pajisje mjekësore që do të ndikojnë në ngritjen e kapaciteteve mjekësore dhe shërbimeve mjekësore në FSK.

Next Post

Studentja nga Podujeva e zhgënjyer me Kosovën – E ka notën mesatare 10.0 por Fakulteti i Mjekësisë nuk e përzgjedh asistente (Foto)

Shqipdona Lahu e cila ka përfunduar studimet në Fakultetin e Mjekësisë së Përgjithshme, me notën mesatare 10.0 nuk po arrin të zgjedhet asistente në këtë fakultet. E zhgënjer me vendimin e Këshillit të Fakultetit të Mjekësisë, ajo thotë se tani është vërtetuar se në Kosovë është kriminalizuar gjithçka. “Se është […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: