Next Post

DËSHMITARI: DJALË E BABË JANË PËRFSHIRË NË INCIDENT, JA PSE NDODHI NGJARJA

Një dëshmitar i rastit në konfliktin me armë zjarri në Prishtinë, ka thënë se “një baba dhe djali i tij janë të përfshirë në këtë incident”, i cili ndodhi sot në rrugën “Muharrem Fejza” në Prishtinë.   Sipas këtij dëshmitari, dy nga viktimat janë të moshës rreth 30 vjeçare, derisa […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: