“Mos kini merak fare”/ Ilir Meta: Këtu më keni edhe për 50 vite

vull

Presidenti Ilir Meta u shpreh se do të jetë në jetën politike për një kohë të gjatë. Pyetjes së gazetarëve se çfarë do të pas mbylljes së mandatit si Presidenti, Meta tha se do të ishte këtu për disa dekada.

Mos kini merak fare! Do të më kini këtu për 30, 40 dhe 50 vite”, tha ai.

Presidenti u shpreh se nuk ka frikë nga populli dhe se mund të dalë lirshëm në rrugë, ndryshe nga ata që ai tha se vidhnin taksat e qytetarëve të Shqipërisë.

Next Post

Qyteti i Shkupit në vazhdimësi realizon kontrolle në terren të transportuesve publik

Vazhdojnë kontrollet e jashtëzakonshme në terren përmes kontrolleve të autobusëve dhe furgonëve që transportojnë udhëtarë në territorin e qytetit të Shkupit. Inspektorati ka shqiptuar sot dy gjoba për firmat “Mensur Tours” dhe “Ganiç Ekspluziv” nga Shkupi. Qyteti i Shkupit do të vazhdojë me kontrollet dhe inspektimet e përditshme në terren […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: