Myftiu Naim ef. Tërnava, priti në takim Myftiun e Tetovës, Qani ef. Nesimin i cili shoqërohej nga drejtori i Diasporës, Selver ef. Xhemaili

vull
Kryetari i Bashkësisë Islame të Kosovës, Myftiu Naim ef. Tërnava, i shoqëruar nga një pjesë e kabinetit të tij, sot ka pritur në takim Myftiun e Tetovës, Qani ef. Nesimin, i cili shoqërohej nga drejtori i Diasporës, Selver ef. Xhemaili dhe bashkëpunëtorë të tjerë.
Në këtë takim të frytshëm miqësor u diskutua për gjendjen e tanishme të të dy bashkësive fetare islame pas gjendjes me pandeminë Covid-19.
Që të dyja palët u dakorduan që të vazhdohet bashkëpunimi dhe bashkëveprimi i aktiviteteve, për një mirëqenie të mirë për të gjithë.
Next Post

Besimi: Përmirësimi i sistemit të menaxhimit financiar, një nga përparësitë në kuadër të bashkëpunimin me BB

“Projekti për sistemin e integruar të informacionit të menaxhimit financiar, i cili do të mundësojë monitorimin e integruar të të hyrave dhe shpenzimeve nga planifikimi i tyre deri në implementimin e plotë, si dhe projektet për rrugët lokale, inovacionin dhe konkurrencën dhe për zhvillimin e qëndrueshëm të komunave janë projektet […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: