Ndërron jetë ish-zëvendësministri shqiptar

vull

Ka ndërruar jetë ish-zëvendësministri i ministrisë së Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, Shpetim Rudi.

I ndjeri ka qenë edhe kryetar i degës së AKR-së në Gjakovë për disa vite si dhe këshilltar i asamblesë komunale.

Rudi gjithashtu ka kontribuar në sferën ekonomike dhe politike të qytetit të Gjakovës dhe me gjerë.

Varrimi i të ndjerit do të bëhet nesër (18.08.2019) në ora 14:00 në varrezat e qytetit në Gjakovë.

Next Post

Së shpejti në Maqedoni stacione bazë për 5G

Duke pasur parasysh se stacionet bazë për 5G ende nuk janë vendosur, ndërsa pas paralajmërimit të AKE-së për një gjë të tillë, prof. D-r Stojan Vellkoski bëri matje të stacionit bazë 4G, me ç’ rast u konstatua se ka rrezatim. Në rastin konkret ku u krye matja, siç thuhet ka […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: