Në Brigadën e Reagimit të Shpejtë certifikohen mbi 60 ushtarakë të FSK-së

vull

Në Brigadën e Reagimit të Shpejtë ( BRSH ) në Istog, u mbajt ceremonia e certifikimit të pjesëtarëve pjesëmarrës të trajnimeve: “Taktika me Njësi të Vogla” dhe “Trajnimi për Lidership”.

Për të përcjellë nga afër këtë ceremoni të pranishëm ishin edhe komandanti i Brigadës së Reagimit të Shpejtë, gjeneral brigade Fadil Hadërgjonaj, përfaqësues të Ekipit Këshillues dhe Ndërlidhës të NATO-s (NALT) si edhe oficerë të tjerë të lartë të BRSH-së.

Next Post

Zaev: Masat për punësim japin rezultate, zvogëlohet papunësia e tërësishme, por edhe papunësia te të rinjtë

Masat operative për punësim, mes të cilave Garancioni rinor  i japin rezultatet e dëshiruara. Zvogëlohet papunësia e tërësishme, e cila tani arrin 19,7 për qind,  si dhe papunësia te të rinjtë e cila prej 48,2 për qind në vitin 2016 është zvogëluar në 45,8 për qind në vitin 2018. Këto […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: