Në maj mblidhen dy qeveritë, kësaj here në Shkodër

vull

Një mbledhje e përbashkët mes qeverisë së Kosovës dhe Shqipërisë pritet të mbahet në muajin maj, por këtë herë në qytetin e Shkodrës.

Në nëntorin e vitit që e lëmë pas, në Pejë u mbajt mbledhja e pestë mes Qeverisë së Kosovës dhe të Shqipërisë.

Për herë të parë, dy qeveritë u takuan më 11 janar të vitit 2014.

Next Post

Stema e re e Qeverisë në dy gjuhë: Maqedonisht dhe Shqip! (FOTO)

Qeveria e Maqedonisë së Veriut me hyrjen në fuqi të emrit të ri pas publikimit në Gazetën Zyrtare, ka publikuar edhe stemën e re që për herë të parë është e shkruar edhe në gjuhën shqipe, përskaj asaj maqedonase. Për herë të parë në stemën e re shtetërore do të […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: