Kohanews

Ke Çfarë Lexon!

Nga Rana e hedhur e deri në Kune/ Shëngjini plot me pushues nga temperaturat e larta

1 min read

Temperaturat e larta të fundit të korrikut e kanë gjetur Shëngjinin të mbushur me pushues.

E gjitha vija bregdetare nga Rana e hedhur e deri në Kune është më e populluar, ndërsa me besnikët e këtij bregdeti vijojnë të jenë shqiptaret e Kosovës.

As tërmeti i rënë 3 ditë më parë nuk i ka trembur pushuesit. Shëngjini këtë vit ka qenë mjaft i frekuentuar dhe një ndër arsyet ka qenë dhe përmirësimi i kushteve.