Kohanews

Ke Çfarë Lexon!

Njerëzit qeshën me mbishkrimin para një kafeneje dalmate: “Gjyshja i la atij një trashëgimi”

1 min read

Në faqen në Facebook Doza ditore e dalmatit mesatar, ndjekësit qeshën me foton e bërë para një kafeneje dalmate.

Fotografia tregon një mbishkrim që u thotë klientëve potencialë se kafeneja është “e mbyllur për shkak të pasurisë”, dhe fotografia ka mbledhur më shumë se 1.000 pëlqime në më pak se një orë.

“Legjendë”, shkroi një komentues.

“Ai mbush arkën deri në krye dhe nuk ka më para për të gjuajtur, kështu që e mbyll”, bëri shaka një tjetër.

“Gjyshja i la atij një trashëgimi,” shtoi e treta.