Nuredini u takua me drejtorin e Shoqërisë Gjermane për Bashkëpunim Ndërkombëtar (GIZ) për Republikën e Maqedonisë së Veriut dhe Kosovës z. David Oberhuber

vull

Me 15 gusht 2019, ministri i Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor Z. Naser Nuredini, realizoi një takim me drejtorin e Shoqërisë Gjermane për Bashkëpunim Ndërkombëtar (GIZ) për Republikën e Maqedonisë së Veriut dhe  Kosovës z. David Oberhuber.
Në këtë takim u  shqyrtuan mundësitë për transferimin e përvojës gjermane dhe ekspertizës për menaxhimin e mjedisit. Si fusha prioritare u thekësua cilësia e ajrit, menaxhimi i mbeturinave dhe plotësimi i kërkesave të Kapitullit 27 “Mjedisi Jetësor”.
Ministri Nuredini theksoi se transferimi i përvojës gjermane është një mundësi e shkëlqyeshme për ne përmes veprimeve të koordinuara së bashku me të gjitha palët e tanguara për të siguruar një mjedis më të shëndetshëm për gjeneratat e ardhshme.
Next Post

Guri dhe Alimi kërkuan që tu merret rasti “Titanik 3”, Fatime Fetait

Prokurorja Speciale, Fatime Fetai ka refuzuar të komentojë rastin “Reket” që po udhëhiqet nga Prokurora publike kundër kri mit të organizuar. “Nuk dua të kompentojë për këtë. Procedurën për ‘Reket’ po e udhëheq prokurori tjetër që është kompetente. Andaj nuk dua që të përzihem në asnjë moment”, theksoi Fetai. Sipas […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: