Pacolli: Ky është një moment historik arritja për herë të parë një Kryeministër shqiptar

vull

“Urime shqiptarëve dhe BDI-së në Maqedoninë Veriore për arritjen e marrëveshjes për qeverinë e re.

Ky është një moment historik arritja për herë të parë një Kryeministër shqiptar (edhe pse 100 ditë) Ministër të Punëve të Jashtme dhe poste të tjera kyçe në qeveri dhe Parlament.

Roli i shqiptarëve është thelbësor për zhvillimin e Maqedonisë së Veriut dhe integrimin e saj të metutjshmë Euro-Atlantike.

Uniteti i spektrit politik shqiptar është i rëndësishëm për të arritur integrim më të lartë të shqiptarëve në shoqëri, shkruan në faqen e tij në facebook Behgjet Pacolli.” – thotë Pacolli

Next Post

Fundi i një epoke: Internet Explorer mbyllet në 2021

Microsoft ka njoftuar se së shpejti do të ndalojë mbështetjen e Internet Explorer nostalgjik dhe do ta anulojë programin deri në vitin 2021. Sipas njoftimit, mbështetja për këtë shfletues përfundon në 30 nëntor të këtij viti për aplikacionin në internet “Team  Microsoft”, ndërsa mbështetja e mbetur për shërbimin e saj […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: