Pamjet fantastike nga maja e malit të Tomorrit në dimër (VIDEO)

vull

Alpinisti Fation Plaku dhe grupi i tij janë ngjitur në këto ditë të ftohta të dimrit në malin e Tomorrit. Ata kanë udhëtuar për në majën më të lartë të malit, në Çukën e Tomorrit, e cila është 2416 metra mbi nivelin e detit.

Në një video të postuar në rrjetet sociale, alpinistët sjellin pamjet fantastike nga maja e Tomorrit, ku ndodhen dhe simbolet e kultit bektashi, të cilët e koniderojnë këtë mal si të shenjtë.

Next Post

Në maj mblidhen dy qeveritë, kësaj here në Shkodër

Një mbledhje e përbashkët mes qeverisë së Kosovës dhe Shqipërisë pritet të mbahet në muajin maj, por këtë herë në qytetin e Shkodrës. Në nëntorin e vitit që e lëmë pas, në Pejë u mbajt mbledhja e pestë mes Qeverisë së Kosovës dhe të Shqipërisë. Për herë të parë, dy […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: