Partitë shqiptare bëhen bashk, garojnë së bashku në një listë në zgjedhje, në Mal të Zi

vull

Partitë shqiptare në Tuz kanë arritur marrëveshjen për të dalë me një listë të vetme, për zgjedhjet lokale të 3 Marsit.

Siç mësojmë, në mbledhjen e mbajtur sonte është arritur marrëveshja dhe Unioni Demokratik i Shqiptarëve, i është
bashkuar Forumit Shqiptar, i cili përbëhet nga Alternativa Shqiptare dhe Lidhja Demokratike Shqiptare.

Ishte Alternativa Shqiptare ajo që inicoi unkimin e partive shqiptare, ku në të njëjtën kohë llouan negociatat me
LDSH dhe UDSH dhe i përmbyllën me sukses ku me shumë gjasa partitë shqiptare do të dalin të bashkuar me një
listë zgjedhore./Malësia.ME/

Leave a Reply

Next Post

Qeveria arrin Marrëveshje me sopotasit për dëmshpërblim

Para pak minutave ka përfunduar mbledhja e përbashkët mes sekretarit të përgjithshëm të Qeverisë dhe përfaqësuesit të Avokatit të Shtetit në të cilën është arritur marrëveshja për dëmshpërblimin e ish të dënuarve në rastin Sopoti. Alsat mëson se gjatë ditëve Komisioni Ekonomik do të procedojë lëndën ndërsa të martën e […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: