PDSH mbajti mbledhje të kryesisë qendrore

vull

Pas konsultimeve intenzive që kemi pasur këtë muaj në terren me strukturat e PDSH-së dhe pas mbledhjes së sotme të zgjeruar të Kryesisë sē PDSH-së me kryetarët e degëve, sot u formua shtabi zgjedhor i PDSH-së për zgjedhjet presidenciale si dhe shtabet e degëve.Për kryetar të shtabit u zgjodh sekretari i përgjithshëm z.Imer Aliu , i cili njëherit është edhe anëtar i shtabit qëndror për zgjedhjet presidenciale, të partive që përbëjnë qeverinë.

Next Post

Afrim Gashi pjesëmarrës në seminarin regjional të organizuar nga NDI në Pragë

Kryetari i partisë politike “ AlternAtivA”, Afrim Gashi, ditë më parë ka qëndruar në kryeqytetin e Republikës Çeke, Pragë, ku ka qenë pjesëmarrës në seminarin rajonal të organizuar nga organizata ndërkombëtare NDI. Në mesin e shumë politikanëve, ekspertëve ndërkombëtarë dhe diplomatëve të huaj, kryetari i AlternAtivA-s, Afrim Gashi, në seminarin […]

Subscribe US Now