Pjesëtarët e Batalionit të Dytë të Brigadës së Reagimit të Shpejtë realizuan marshimin taktik gjatë natës

vull

Në bazë të Planit të trajnimeve dhe aktiviteteve për vitin 2019, Batalioni i Dytë i Brigadës së Reagimit të Shpejtë ( BRSH ) në Istog, më 28.03.2019, ka realizuar marshimin taktik gjatë natës, në një gjatësi prej 18 km. Pjesëmarrës në këtë marshim ishin gjithsej 172 pjesëtarë nga: Stafi i komandës së BAT2, Kompania A, Kompania B, Kompania C, Kompania Mbështetëse dhe nga Skuadra Mjekësore.

Marshimi taktik është realizuar në territorin e Komunës së Istogut, dhe njëherësh është i marshimi i parë i realizuar natën.

Next Post

U mbajt punëtoria e parë në Kosovë me MARRI

Iniciativa rajonale për migrim, azil dhe refugjatë (MARRI) me seli në Shkup organizoi punëtori në Prishtinë me temë “Fuqizimi i dialogut rajonal dhe bashkëpunimi në fushën e migrimit” ( Strengthening Regional Dialogue and Cooperation on Migration ) në bashkëpunim me GIZ-in Gjerman. Këtë punëtori e hapi zëvendësministri i Punëve të […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: