Pogradec/Gruaja rreh burrin me fshesë (VIDEO)

vull

Të dhunosh një grua, është një fenomen shqetësues në Shqipëri por nga Pogradeci vjen edhe ana tjetër e medaljes. Një video e shpërndarë në rrjetet sociale tregon dhunën e ushtruar nga një grua ndaj bashkëshortit të saj. Në video dallohet teksa ajo ushtron dhunë me këmbë dhe duar, madje deri në përdorimin e fshesës.

[recent_post_slider design=”design-1″]

Next Post

Përdhunimet dhe heshtja e rasteve, është rezultat i mendësisë së trashëguar nga Kanuni!

Autor:Sali Kabashi-Historian Rasti i vajzës së mitur nga Drenasi dhe heshtja e atij rasti deri tani, pastaj sipas disa zërave, se në atë stacion policor nuk është vetëm ky rast por ka edhe tjerë ku është abuzuar me gra por janë është heshtur, si dhe raste të llojllojshme që ndodhin […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: