Policia shqiptare në Mal të Zi në pajtim me marrëveshjen

vull

Pas informatave të cilat janë paraqitur në disa mjete të informimit se është vërejtur prania e nëpunësve të policisë të Republikës së Shqipërisë në territorin e Malit të Zi dhe se gjoja ky ishte shkak që disa qytetarë kanë qenë të shqetësuar, nga drejtoria e policisë të Malit të Zi, është kumtuar se gjatë ditëve të kaluara pjesëtarët e policisë shqiptare kanë qëndruar në territorin e Malit të Zi, në pajtim me marrëveshjen e nënshkruar ndërmjet dy shteteve.

“Nëpunësit e policisë kutare të Republikës së Shqipërisë gjatë disa ditëve të kaluara kanë qëndruar në territorin e komunave Andrievicë dhe Beranë, në pjesën kutare në Republikën e Shqipërisë, në pajtim me marrëveshjen ndërmjet dy shteteve” thuhet në kumtesën e drejtorisë së policisë. Ata kanë shtuar se ekziston evidenca e rregullt në vendkalimin kutarë, Gërnçar, për hyrjen dhe daljen e nëpunëseve dhe të automjeteve si dhe për periudhën e
qëndrimit të tyre në pjesën kutare të Malit të Zi.

Next Post

Kryeministri Zaev pranon në takim delegacionin e Republikës së Bullgarisë

Kryeministri Zoran Zaev, së bashku me ministrin për Vetëqeverisje Lokale, Goran Milevski dhe delegacionin qeveritar sot ishin nikoqir të delegacionit të Republikës së Bullgarisë të udhëhequr nga ministrja për Zhvillim Rajonal dhe Urbanizëm, Petja Avramova. Në takimin e mbajtur në Qeveri, Kryeministri Zaev theksoi se dy vjet pas nënshkrimit të […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: