Presidenti Meta pritet edhe nga Kryetari i Parlamentit të Maqedonisë së Veriut

vull

Presidenti Meta ka takuar kryetarin e parlamentit maqedonas. Pas takimit ai shkruan:

Kënaqësi të takoja sot Kryetarin e Parlamentit të Maqedonisë së Veriut, z.Talat Xhaferi. E falënderova për rolin kyç të shqiptarëve për garantimin e proceseve integruese të Maqedonisë së Veriut, që u shpreh qartë edhe në zgjedhjet e fundit presidenciale.
Vlerësova edhe drejtimin e tij gjithëpërfshirës në Kuvendin e Maqedonisë së Veriut duke garantuar të drejtat e opozitës dhe pjesëmarrjen e plotë të saj në jetën institucionale dhe demokratike të vendit

Next Post

12 Maji - Përvjetori i 9-të memorial i Dëshmorit Shaban Zenuni

Kryetari i Komunës së Zhelinës, Blerim Sejdiu në facebook: 12 Maji – Përvjetori i 9-të memorial i Dëshmorit Shaban Zenuni 🇦🇱 Lavdi heronjve të vërtetë, njerëzve të veprave të mëdha, të cilët kanë mbetur të pavdekshëm në kujtesën dhe historinë e vendit tonë. Mirënjohje e përjetshme!🙏

Subscribe US Now

%d bloggers like this: