Pritje të gjata në Qafë Thanë, faji tek autoritetet shqiptare

vull

U bë kohë që kufiri i Shqipërisë me Maqedoninë Veriore ka probleme serioze. Radha të gjata që janë kthyer në bezdi për qytetarët pasi në kufi punohet vetëm me një sportel.Ndërkohë që pala e Maqedonisë së Veriut punon me 2 dhe 3 sportele, pala shqiptare krijon radhë të gjata, pasi ka vetëm një sportel.Herë pas here kur reshti i makinave arrin deri te sporteli i autoriteteve të Maqedonisë, pala shqiptare merr mundimin të hapë sportelin e dytë. Mefshtësi apo mungesë kulture pune?Sportelet e Qafthanës janë lemeri, ndërkohë që duhet ti krijojnë sa më shumë lehtësi taksapaguesve apo qoftë dhe turistëve që vizitojnë Shqipërinë. Qytetarët humbasin orë të tëra ndërkohë nderkohe qe kontrollorët bëjnë gallatë në orar të punës, duke luajtur me nervat e qytetarëve.

Next Post

Shqipëria 10 vjet anëtare, mblidhen në Tiranë përfaqësues nga 29 vende të NATO

Viti 2019 përkon me 10 – Vjetorin e Anëtarësimit të vendit tonë në NATO, më 1 Prill 2009. Në kujdesin e Ministrisë së Mbrojtjes, një sërë aktivitetesh të nivelit të lartë, seminare rajonale dhe NATO, stërvitje kombëtare/rajonale dhe të përbashkëta me NATO do të zhvillohen në vendin tonë gjatë javës […]

Subscribe US Now