Kohanews

Ke Çfarë Lexon!

Pronari i Kompanisë “FRUTEX” Shaqir Palushi ndërmerr një tjetër iniciativë humanitare

1 min read

Pronari i Golden Eagle, Shaqir Palushi nis një iniciativë humanitare për të ndihmuar familjet në nevojë. Në Facebook, ai ka njoftuar detajet shtesë për këtë iniciativë humane.
Miqët e Bamirësisë
Të nderuar miq,
Sot më shumë se kurrë ,shumë familje me të ardhura të vogla ekonomike kanë nevojë për përkrahjen tonë.
Ata nuk janë të harruar, nga sot do të fillojm një aksion për të ju ndihmuar atyre.
Do të nominoj shumë prej miqve të mi, të cilët gjithmonë kanë qenë zemërgjër.
– Nominoj:
• Bali Muharremaj
• Enver Hoxhaj
• Ardian Shala
• Albena Reshitaj
• Salih Zyba
Të nominuarit që pranojnë sfidën duhet të ndajnë 200 euro, dhe të nominojnë miqët e tyre .
Unë ndajë 2000 euro.
P.S.:Të gjithë ata që pranojn sfiden do i bëjë publike.
#nominondihmo, shkruan Palushi në Facebook.