Ramush Haradinaj: Familja Mbretërore mbetet burim frymëzimi e atdhedashurie, adresë e rëndësishme e vlerave dhe trashëgimisë sonë historike

vull
Ramush Haradinaj: 
Në prag të përkujtimit të përvjetorit të ndarjes nga jeta të Naltmadhnisë së Tij, Zogu i Parë, Mbret i Shqiptarëve, kisha kënaqësinë të takojë Naltësinë e Tij Mbretërore Leka II, Princ i Shqiptarëve.
Shqiptarët, të rreshtuar me Shtetet e Bashkuara të Amerikës dhe botën demokratike, fuqishëm po trasojnë udhën e integrimit të plotë në familjen euro-atlantike. Ky orientim garanton ndërtimin e së ardhmes së sigurt për shqiptarët, zhvillimin ekonomik, marrëdhëniet e mira fqinjësore, bashkëpunimin dhe paqen afatgjate në Ballkan.

Next Post

POLITIKA KULTURORE DHE E DREJTA NË KULTURË

Midis nesh     Termin politikë kulturore do ta definonim si angazhim për t’u përfshirë në sendërtim dhe zhvillim kulturor, e drejtë kjo elementare nga korpusi i të drejtave të njeriut. Në aspektin politiko-organizativ, politika kulturore është një fushë specifike dhe ndër kryesoret në të cilat përqendrohen institucionet më të […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: