REAGIM I ZËDHËNËSIT TË PRESIDENTIT TË REPUBLIKËS, Z. TEDI BLUSHI

vull

Presidenti i Republikës, Sh.T.Z. Ilir Meta i ka ftuar zyrtarisht në takim Kryetarin e Partisë Socialiste dhe Kryetarin e Partisë Demokratike për të biseduar për situatën politike në vend.

Takimi me zotin Basha është fiksuar të zhvillohet sot, në orën 09:00.

Duke qenë në dijeni që zoti Rama është i zënë me takime, Presidenti do të jetë sot në zyrë nga ora 05:00 deri në orën 13:00, duke pritur sërish që Kryeministri të gjejë kohë.

Next Post

Ganiu pjesëmarrës në hedhjen e gurthemelit për rindërtimin e xhamisë Xhedid Isa Beg, lagjen Seravë të Çairit

“Në lagjen Seravë të Komunës së Çairit bashkë me Kryetarin e Bashkësisë Fetare Islame të Republikës së Maqedonisë së Veriut – Reis’ul-Ulema Sulejman ef. Rexhepi, përfaqësues të Myftinisë së Shkupit të kryesuar nga myftiu Mr. Qenan ef. Ismaili, përfaqësues të lartë të Bashkësisë Fetare Islame nga qytetet tjera dhe qytetarë […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: