Refik Hasani, në panelin e tryezës Pozita e shqiptarëve në Medvegjë, Bujanoc e Preshevë

vull

Tema e diskutimi ishte, edhe pas Referendumit të mbajtur më 1 e 2 mars 1992.Prishtina dhe Tirana zyrtare, të jen zëri dhe ndërtojn një qëndrim lidhur me diskriminimin dhe çështjen e pazgjidhur. Këto të ngritën në instanca e mekanizma ndërkombëtare. Të ketë reciprocitet, e përkujdesje institucionale të përhershme. Tryeza është organizuar nga AFEDS-i, më datën 2 Mars 2021 në Hotel ,,Emerald’’,në Prishtinë.

 

Next Post

AlternAtivA: Urgjentisht të vaksinohen regjistruesit

Pasi që edhe publikisht drejtori i Entit Shtetëror të Statistikave, Apostoll Simovski, pranoi që katër instruktorë janë të infektuar me Covid 19, kjo i bie që me shumë gjasë do të kemi të infektuar edhe nga regjistruesit e terrenit që për disa ditë do të fillojnë me këtë procedurë gjithandej […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: