Rexhep Selimi: Bukoshi i kërkoi bashkëpunim UÇK’së kundër Ibrahim Rugovës

vull

I ftuar në Pressing në T7, deputeti I VV’së, Rexhep Selimi, tha se Ibrahim Rugova dhe Bujar Bukoshi nuk kanë pasur raporte fort të mira në mes vete. Madje Selimi tha se Bukoshi kishte kërkuar nga UÇK’ja bashkëpunim kundër Rugovës

 

Rexhep Selimi sonte në Pressing ka thënë gjëra të padëgjuara deri më tani. Ai foli për raportet në mes të Adem Jasdharit e Hashim Thaçit, ku tha se në gjashtë vitet e fundit të jetës së Adem Jasahrit ai nuk ka folur fare me Thaçin. E një deklaratë tjetëqr e padëgjuar deri më tani është se Bujar Bukoshi ka kërkuar nga UÇK’ja bashkëpunim kundër Ibrahim Rugovës.

 

Selimi ka folur edhe për raportet në mes të Ibrahim Rugovës dhe Bujar Bukoshit, ku tha se nuk kanë qenë fort të mira.

 

“Shumë më i keq ka qenë raporti në mes Bukoshit dhe Rugovës sesa i këtyre dyve me UÇK’në. Bukoshi ka kërkuar prej nesh njëfarë bashkëveprimi kundër Rugovës. Mënyra ka qenë jo fort etike”, ka thënë Selimi duke mos dashur të flas më shumë rreth kësaj teme.

Next Post

Çfarë ndodh kur trupi është i dehidratuar?

Një nga problemet më të zakonshme që hasen në verë është padyshim dehidratimi, i cili evitohet vetëm përmes konsumit të shumë lëngjeve. Por veç etjes trupi jep edhe sinjale të tjera që kanë në fokus pikërisht dehidratimin.   Era e keqe e gojës Nëse nuk pini shumë ujë, një nga […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: